Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟ Αγρινίου...2 - 1 την ομάδα μας


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ο ΠΑΟ Αγρινίου κέρδισε με 2 - 1 την ομάδα μας. Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Προηγηθήκαμε στο 19΄ με το Γιώτη και στο 22΄ ο Χριστόφορος Κόκκαλης δεν επέτρεψε στους παίκτες του ΠΑΟ να ισοφαρίσουν, διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νιτσόλα. Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με εκτελέσεις κόρνερ, όμως ο Καραβασίλης σε δύο περιπτώσεις και ο Αυγέρης σε μία έδιωξαν τη μπάλα και το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ματσούκα για το πρώτο μέρος.
Στο 52΄ ο Αυγέρης στην προσπάθειά του να διώξει μετά τη σέντρα του Παπαθανάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1 - 1 και στο 60΄ ο Βέλλιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χριστόφορου Κόκκαλη και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καγιάντζα. Ο Χρήστος Χ. Γκουρνέλος ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 1 - 1. Στο 84΄ ο Υφαντής από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόκκαλη και στο 92΄ σε κεφαλιά του Μπισμπίκη από κοντά ο Καραβασίλης έδιωξε με το γόνατο και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου