Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Αυτοί κουνούν μαντήλι

Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος θα βρει την Δόξα να αγωνίζεται στη Β' κατηγορία του νομού έπειτα από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Καινουργιώτες ξεκινούν μια νέα προσπάθεια φέτος με στόχο τα επόμενα χρόνια να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία. Στόχος των διοικούντων είναι να συνεχίσουν με νέα παιδιά από το Καινούργιο τα οποία θα αποκτήσουν εμπειρίες. Στην προσπάθεια αυτή κάποιοι παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Παπαθανάσης, Μήτσου, Λύρος και Μπλεντάρ χωρίς να αποκλείονται και άλλες αποχωρήσεις. Τα κενά που αφήνουν αυτοί οι παίκτες θα καλυφθούν από νεαρότερους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ενώ αν γίνουν προσθήκες αυτές δεν θα είναι πολλές και θα γίνουν εφόσον έχει πραγματικά ανάγκη η ομάδα.

2 σχόλια:

  1. Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ισως η καλυτερη στιγμη για να μπορεσει ο συλλογος να ορθοποδησει με παιδια απο το χωριο, Ανεκαθεν το καινουργιο ηταν ποδοσφαιρομανα, για αυτο οι διοικουντες πρεπει να βαλουν στοχο η ομαδα να απαρτιζεται μονο και μονο απο καινουργιωτες.. και ας μηνουμε στην β κατηγορια και 2 και 3 και 4 χρονια...
    Αρκει να μπουν γερες και υγιεις βασεις...
    οσο αφορα τους μεγαλους που ειναι στην ομαδα.. αυτοι πρεπει να ειναι οι πρωτοι που πρεπει να στηριξουν τα παιδια απο το χωριο...και να μην αγωνιζεται ουτε ενας παιχτης εκτος χωριου στην ομαδα..
    και για αυτο πρεπει ολοι να στηριξουμε την προσπαθεια αυτη........
    η ΔΟΞΑ να απαρτιζεται μονο απο καινουργιωτες.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή