Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση ο Κόκκαλης

Θα συζητήσω και θα στηρίξω κάθε σοβαρή πρόταση για την ανάληψη των διοικητικών ηνίων της Δόξας τόνισε σε δηλώσεις στο olatagoal.gr ο πρόεδρος της ομάδας του Καινουργίου, Γιάννης Κόκκαλης.

Ο Κόκκαλης, με αφορμή τις παραιτήσεις μελών του ΔΣ αλλά και τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τα διοικητικά δήλωσε: "Κάθε σοβαρή πρόταση που θα κατατεθεί στην Γενική Συνέλευση και θέλει να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας θα συζητηθεί. Προσωπικά αν κρίνω ότι η πρόταση ή οι προτάσεις δεν βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον της ομάδας θα παραιτηθώ και θα στηρίξω τη νέα διοίκηση. 
Οσον αφορά τα μέλη που παραιτήθηκαν θέλω να τους τονίσω ότι είναι υπεύθυνοι για το μέλλον του συλλόγου."

6 σχόλια:

  1. ετσι πρεπει να κάνει. οι άλλοι θα φανερωθούν ή θα κρυβονται πίσω απο ανακοινωσεις ανωνυμες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσοι παραιτηθηκαν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ποιος είσαι ρε «μεγάλε»; δεν κατάλαβες τίποτε τι έκανες; Από πού και ως που έγινες αξιολογητής-τοποτηρητής της ΔΟΞΑΣ;
    Το μέλλον της ΔΟΞΑΣ εσύ είσαι; Δηλαδή πας να μας τρελάνεις;
    Ένας γηγενής Καινουργιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δηλωσείς πανικού για τα μέλη ,τα οποία παραιτήθηκαν δεν βοηθούν κανέναν και κυριώς το μέλλον της ομάδος.Όσο για το μεταθετό των ευθυνών σε "αποδιοπομπαίους τράγους" κύριε Πρόεδρε είναι πυροτεχνήματα προς εξασφάλιση της καρέκλας, την οποία επιθυμείτε να διατηρήσετε διακαώς..τα λοιπά στην Γ.Σ. Εύχομαι καλή επανεκλογή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H KEFALA SOY FTAIEI GIATI DIOIKOYSES MONO SOY DEN AKOYGES KANENAN APOFASIZOYME KAI DIATAZOYME HSOYNA TORA THA TA LOYSTHS KAI MHN AFISEIS XREEI THA TOYS PLHROSEIS AFTOYS POY TOYS XROSTAS DIKTATORA,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή